60-ersgroep

Wij staan op een kruispunt in ons leven, (geen) werk, vrije tijd, kinderen de deur uit, toekomstverwachtingen van je eigen leven, maar ook t.a.v. geloof en kerk.

Wij komen een aantal keren per jaar bij elkaar in de Paaskerk of bij iemand thuis en de begeleiding is in handen van ds. Gert Jan de Bruin, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Informatie bij Map Meeuwis, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ) of  Rina Ran ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )

De eerste bijeenkomst is op maandag 29 augustus om 20.00 uur, locatie: Willem Elsschotlaan 3 in Amstelveen.