Even voorstellen : Nienke van der Heiden

Hoi! Ik ben Nienke van der Heiden, 33 jaar en ik woon in Monnickendam. Nienke
Per 1 september heb ik van Dorien Keus het stokje mogen overnemen als jeugdwerker binnen jullie gemeente. De afgelopen 3 jaar heb ik als JOP jeugdwerker gewerkt voor vier gemeenten op Texel en in Hoorn en ik heb daarnaast voor JOP ook trainingen mogen geven. Ik heb gesolliciteerd als jeugdwerker binnen jullie gemeente, omdat uit de vacature bleek dat de PGA-B wil investeren in het jeugdwerk en de (toekomst van) de gemeente en daar wil ik graag aan meewerken!

Wat ik leuk vind aan mijn werk? Ik vind het heerlijk om met verschillende soorten mensen van diverse leeftijden te werken, ieder met hun eigen talent, wensen, ideeën en vragen. Om hen te coachen, te adviseren, hen beter te leren kennen, met hen samen te werken, obstakels te overwinnen, successen te vieren, bij de gemeente te betrekken en zo samen het jeugdwerk, kinderen, jongeren en vrijwilligers te laten groeien.

Ik hoop dat we een goede, enthousiaste en succesvolle samenwerking met elkaar aan mogen gaan en dat ik mijn steentje bij kan dragen aan de verdere ontwikkeling van het jeugdwerk in Amstelveen-Buitenveldert.

Mijn werkdagen zijn voorlopig maandag, dinsdag en donderdag. Na de komst van mijn nieuwe collega (vervanger van Martine) wordt bekeken op welke vaste dagen wij aanwezig zullen zijn op de Handweg. Neem vooral contact met mij op bij vragen, ideeën of om kennis met elkaar te maken. Ik ben bereikbaar via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Ik kijk er naar uit om u en jullie te mogen ontmoeten!

Augustinuspark 1

1185 CN  Amstelveen
telefoon 020 - 641 51 68