Meditatief Bijbellezen Kruiskerk

Kennismakingsavond meditatief Bijbellezen op maandag 18 september 2017
Zoek je een plek waar je op adem kunt komen? Wil je je geloof op een ontspannen manier verdiepen? Vind je het fijn om anderen te ontmoeten en om te delen wat je beweegt? Meditatief Bijbellezen geeft je dat en meer… Mediteren is een manier om tot rust te komen, een manier om tot jezelf te komen als je jezelf dreigt voorbij te rennen. Een christelijke meditatievorm is: tot jezelf komen en je inleven in Bijbelverhalen en in de mensen die erin voorkomen. Je gaat in hun schoenen staan en daardoor ontdek je iets over jezelf. En omdat zij altijd 'iets hebben' met God, ontdek je ook iets over jezelf en God. Kennismakingsavond op maandag 18 september om 20.00 uur in de Kruiskerk. Toegang vrij. Graag wel vooraf aanmelden bij Riëtte Beurmanjer, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Marjanne Koops, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.