Rommelmarkt 2017

Op zaterdag 23 september is er vanaf 10.00 uur weer de jaarlijkse rommelmarkt in de Paaskerk. Helpt u mee?rommelmarkt
Dit jaar willen we naast het gebruikelijke aanbod zelfgemaakte spullen gaan verkopen: jam, taarten en eigen gemaakte kaarten. Andere ideeën zijn van harte welkom. Maak uw ideeën kenbaar bij Jacqueline Meij of e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Verder zoeken wij mensen die willen meehelpen met het werven van sponsors. Winkelt u regelmatig in Amstelveen-Zuid, in Waardhuizen, Westwijk, het Augustinuspark, of op de Van der Hooplaan of het Hueseplein? Wilt u uw vaste bakker, slager of groenteboer benaderen voor een financiële gift of een gift in natura die we weer verloten met het Rad van Fortuin? Werp dan de schroom van u af en meldt u aan bij Wilm Merckel of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Altijd al een eigen winkeltje willen runnen? Dan is dit u kans! Wij zijn nog op zoek naar mensen die op de dag zelf willen helpen de spullen te verkopen. Ook tijdens het inleveren van de goederen kunnen we wel wat hulp gebruiken. In augustus komen er intekenlijsten en volgt een medewerkersavond. U kunt zich nu alvast opgeven op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De opbrengst van deze rommelmarkt dag is onder andere bestemd voor de Stichting Kledingbank Amstelland. De Kledingbank biedt gratis tweedehands kleding aan vluchtelingen, asielzoekers en mensen met een minimuminkomen.  Hier maken jaarlijks ruim 1500 mensen gebruik van. De Kledingbank Amstelland is voor haar voortbestaan afhankelijk van sponsors.

Zo maken we de 43e Rommelmarkt samen tot een succes. Alvast bedankt.

Inleveren goederen:    woensdag 20 september 2017 van 11.00 tot 20.00 uur
43e Rommelmarkt:    zaterdag 23 september 2017 van 10.00 tot 16.00 uur


Augustinuspark 1

1185 CN  Amstelveen
telefoon 020 - 641 51 68