Kinderkerk (4-12 jaar)

Elke zondag is er in de Paaskerk een kinderkerk, In de kinderkerk hebben kinderen in de leeftijd van 4-12 jaar een eigen dienst, met een verhaal, gesprekken, liedjes en spellen. De kinderen maken altijd nog een deel van de kerkdienst in de kerkzaal mee voordat zij naar het benedenhuis gaan en komen tegen het eind van de kerkdienst voor volwassenen ook weer terug in de kerkzaal.

Voordat de kinderen naar de kinderkerk gaan, vertelt de predikant een verhaal of houdt een gesprekje en wordt er een kinderlied gezongen. Soms laten de kinderen na afloop van de kinderkerk zien wat zij gemaakt of gedaan hebben.

Met advent en in de veertigdagentijd wordt er gewerkt aan een project. Er worden dan bepaalde verhalen gelezen en er hangt in de kerkzaal altijd een verbeelding van dat project.

Op feestdagen doen we iets bijzonders: een kinderkerstfeest, palmpaasstokken maken of oogstbakjes wegbrengen naar oudere leden van de Paaskerkgemeente. Ook is er af en toe een spelzondag, waarbij we samen spelletjes doen na de kerkdienst. Heel gezellig!

Er zijn twee groepen:
-    De jongste groep, groep 1-4 van de basisschool
-    De oudere groep, groep 5-8 van de basisschool
* Voor informatie kan contact worden opgenomen met Hans Wesdorp of Arjen Teitsma of stuur een mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .