Jongerendienst 12+

Voor jongeren in de leeftijd van 12-16 jaar worden ongeveer twee keer per maand jongerendiensten (JD 12 + diensten) gehouden. De jongeren komen dan bijeen in het benedenhuis van de Paaskerk om 10.00 uur gelijktijdig met de kerkdienst. De jongeren zitten dan gezellig met elkaar in een eigen ruimte. Zij steken een kaars aan en spreken daarbij een gebed uit. Er wordt uit de Bijbel gelezen en er wordt besproken wat er is gelezen. Ook kunnen de jongeren creatief aan de slag, of doen zij een spel.

* Neem voor verdere informatie contact op met Anko Verburg ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ) of Edith van Amsterdam ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ).