Adventpakjesactie 2018 (12 t/m 18 jaar)

SSamen met gemeenteleden uit de Paaskerk, Kruiskerk en Pauluskerk zamelen we weer spullen (toiletartikelen en nieuwe kleding) in voor bezoekers van inloophuis Makom en Stichting Stoelenproject. Deze ingezamelde spullen zoeken wij uit en verdelen wij in tasjes, waardoor er kleine kerstpakketjes ontstaan voor gemiddeld 100 daklozen.

Voorafgaand aan de Actie is er een gezamenlijke tienerdienst (Kruiskerk en Paaskerk).

Datum en locatie: 17 december 2017 in de Kruiskerk (het inzamelen van artikelen gebeurt na afloop van de dienst in Kruiskerk, Paaskerk en Pelgrimskerk).

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Selma van Ee ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )