Rouwgroep

Groep ‘Omgaan met verdriet na het verlies van een partner’.

In deze gespreksgroep praten we samen over het verlies van een partner. Wat betekent dit verlies voor u? Hoe reageert uw omgeving? Zijn er ook momenten in het jaar waarop het gemis extra voelbaar is? Speelt geloof een rol in het rouwproces? De ervaring leert dat het heilzaam is om ervaringen met elkaar te kunnen delen.

De zes bijeenkomsten staan open voor iedereen die tussen drie maanden en drie jaar geleden zijn of haar partner heeft verloren, en zijn afwisselend in de Kruiskerk en de Paaskerk. Maximum aantal deelnemers: 8. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Data en tijdstip: dinsdag 13 maart 2018 (Kruiskerk) en 20 maart (Paaskerk), dinsdag 10 april (Kruiskerk) en 24 april (Paaskerk), dinsdag 8 mei (Kruiskerk) en 22 mei 2018 (terugblik en nabespreking, Paaskerk), 10.00 - 12.00 uur.

Begeleiding: ds. Mirjam Buitenwerf en Yvonne Licht-van Halem.

Als u wilt deelnemen aan de groep, graag voor 12 februari a.s. aanmelden bij
Mirjam Buitenwerf, 020-3312456, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Marianne Bogaard, Marianne Bogaard, 020-4416036, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.