Kring over Liberaal christendom

Geloven in deze tijd is niet vanzelfsprekend noch gemakkelijk. Het boek Liberaal christendom: Ervaren, doen denken (red. Rick Benjamins, Jan Offringa en Wouter Slob) wil daarbij handvatten bieden. In dit boek worden centrale begrippen en thema's uit het Christelijk geloof besproken, opnieuw doordacht en voor mensen in deze tijd geherdefinieerd.

Thema’s die aan de orde komen zijn bijv.: God, Jezus en de heilige Geest, waarheid en interpretatie, kerk en wereld, religie en geweld, vrijheid, liefde.
In het najaar willen we dit boek in vier avonden samen bespreken, in een gezamenlijke kring van Paas- en Kruiskerk. De avonden zijn afwisselend in Paas- en Kruiskerk, o.l.v. ds. Marianne Bogaard en ds. Mirjam Buitenwerf.

Aanschaffen van het boek is noodzakelijk. Maximaal 20 deelnemers, opgeven graag uiterlijk maandag 12 september 2016 a.s. bij Marianne Bogaard: tel. 4416036, email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of

Datum, tijd en plaats: in 2016 steeds van 20.00 tot 22.00 uur, op: donderdag 22 september (Kruiskerk), dinsdag 4 oktober (Paaskerk), dinsdag 15 november (Paaskerk), donderdag 15 december (Kruiskerk).