Buurttafel in de Paaskerk

Voor het derde seizoen organiseert de Paaskerk een buurttafel waar je kunt aanschuiven voor een vers bereide (ook vegetarische) maaltijd, een glas fris of wijn, en een gesprek. Samen met anderen. Want de Paaskerk wil een gastvrij gemeente zijn, waar iedereen zich welkom voelt.

Dus voel je vrij om een keer aan tafel te gaan in de Paaskerk. Nodig anderen uit om met jou mee te gaan. We willen graag nieuwe gezichten zien! Ook dit jaar komen mensen van organisaties uit Amstelveen iets over hun werk te vertellen.

waar                     Paaskerk, Augustinuspark 1 in Amstelveen
tijd                       inloop vanaf 17.45, de maaltijd begint rond 18.00 uur
data                     donderdag 12 oktober 2017, 9 november, 14 december, en in 2018: 18 januari, 15 februari,
                            15 maart, 12 april en 17 mei
kosten                  €7 voor een maaltijd met een toetje, iets te drinken en koffie/thee toe.
                           Mocht dit bedrag financieel bezwaarlijk zijn, neemt u dan contact met ons op.
opgeven               bij Jacqueline Meij, voor 20.00 uur de maandag vóór de eetdatum tel. 06 – 48750078,
organisatie         Esther Velten, Janet Parlevliet, ds Gert Jan de Bruin en Jacqueline Meij
info                      Janet Parlevliet tel. 06 – 17437908