Taakgroep communicatie

Binnen de Paaskerkgemeente is een taakgroep communicatie actief die de regie voert over de interne en externe communicatie.  Yvonne Teitsma, communicatieadviseur van de overkoepelende Protestantse Gemeente Amstelveen-Buitenveldert (PGA-B) staat deze taakgroep bij. De werkzaamheden van de taakgroep bestrijken de website, liturgie (orde van dienst), redactionele bijdragen voor Present, kerkdienst gemist en de kerkwebradio.

Functie

Anne Marie Dees

Facebook Paaskerk

Internetsite van de Paaskerkgemeente: www.paaskerk-amstelveen.nl
Op de internetsite www.paaskerk-amstelveen.nl is actuele informatie te vinden over de Paaskerkgemeente.

Liturgie van de (wekelijkse) kerkdiensten (papier en digitaal)
Bij elke dienst in de Paaskerk en in Westwijk hoort een liturgie. Daarin staan de liederen die gezongen worden en de Bijbelgedeelten die gelezen worden ter voorbereiding op de preek. Via de beamer kunt u muziek en tekst lezen en meezingen. De liturgie kunt u van te voren ontvangen per mail. Met een verzoek naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. komt u op de maillijst. Of schrijf u in via onze website www.paaskerk-amstelveen.nl.

Mededelingen van de Paaskerkgemeente (papier en digitaal)
Achterin de liturgie staan mededelingen van de Paaskerkgemeente. Via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. kunt u zelf kopij aanbieden.

‘Kerkdienst gemist’ met beeld en geluid
Via de website www.kerkdienstgemist.nl kunt u de kerkdiensten van de Paaskerkgemeente rechtstreeks (beeld en geluid) meebeleven of later alsnog bekijken (archief). Het gebruik van kerkdienstgemist.nl is gratis voor de luisteraar/kijker.

Kerk-webradio
Als u geen computer met internetverbinding heeft en aan huis gebonden bent, kunt u via de kerk-webradio live luisteren naar de wekelijkse kerkdiensten. De diaconie stelt daarvoor de benodigde kastjes -inclusief onderhoudskosten- gratis beschikbaar. Neem voor vragen contact op met Sjef Steur, tel. 6436848 en/of Henk Velten, tel. 6455406.

Kerkblad Present (papier en digitaal)
Tien keer per jaar verschijnt het gemeentemagazine Present, een uitgave van de Protestantse Gemeente Amstelveen-Buitenveldert (PGA-B) bedoeld voor de Paaskerk, de Kruiskerk en de Pelgrimskerk. Financieel bijdragende leden van de (Paaskerk)gemeente ontvangen de papieren versie van Present kosteloos. De digitale versie van Present is in te zien op website van de PGA-B: www.pga-b.nl of op onze website www.paaskerk-amstelveen.nl. Heeft u kopij voor Present? Stuur een mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Anne Marie Dees onderhoudt op het internet een Facebook-pagina met verhalen, foto’s, video’s, evenementen en reacties.
Alle belevenissen die met de Paaskerkgemeente te maken hebben: www.facebook.com/Paaskerk.